До Парагваю прибув Папа Римський Франциск. Щоб побачити Голову Католицької церкви до Асунсьйону приїхали майже мільйон людей. Присутні на проповіді Папи були не тільки з Парагваю, але і з сусідньої Аргентини, звідки родом Франциск.

У храмі Папа проводив месу на рідній для багатьох парагвайців мові гуарані. Після урочистостей він поспілкувався із католиками коледжу Сан-Хосе.

Візит до Парагваю став частиною туру Папи Римського Південною Америкою. Під час візитів до Еквадору, Болівії та Перу головний католик світу спілкується із вірянами не тільки про Християнство, але й обговорює соціальні проблеми цих країн.

Читайте також: Папі Римському подарували розп'яття на серпі та молоті

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Корупція – це справжня чума сьогодення, гангрена суспільства. Жоден політик не може якісно виконувати свою роботу, якщо його намагаються підкупити корумповані люди. І таке трапляється по всьому світу. Якщо держава хоче зберегти свою гідність, перше, що вона має зробити – це побороти корупцію", - заявив Папа Римський.