У Москві проходить традиційний антивоєнний мітинг. Міська мерія зменшила кількість учасників з 25 до 15.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Роман Цимбалюк.

"Учасники традиційного антивоєнного пікету в Москві як би натякають українцям хто буде" наводити порядок "в Україні, якщо продовжиться мукачівська історія", - пише він.

Один з організаторів акції, представник руху "Солідарність" Денис Юдін заявив, що вони погодилися на зменшення кількості мітингувальників, щоб не мати проблем з поліцією.

"Ми щотижня збираємо своїх однодумців і агітуємо людей, які нічого не знають про ситуацію в Україні, розмовляємо, роздаємо агітаційні матеріали. Це досить ефективно, гірше - взагалі нічого не робити", - сказав активіст.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Матеріал по темі: "Маріуполь - це Україна" - мітинг в Москві (фото)

Пікет проходить біля станції метро "Новокузнецька". Його учасники крім державних прапорів України та РФ тримають плакати з написами: "Нам потрібен мир", "Путін, недобре бути окупантом", "Путін є - розуму не треба", "Свободу Надії Савченко", "Низький уклін героям України", " Народ, поневолює інший народ, кує свої власні ланцюга "та інші.

Нагадаємо, що рух "Солідарність" постійно проводить мітинги проти військових дій Росії в Україні. Акції погоджуються з місцевими властями.