Офіційний додаток соціальної мережі "ВКонтакті" сьогодні зник із магазину покупок операційної системи Android. Окрім "ВКонтакті" із Google Play також зникли додаткові програми для прослуховування та завантаження музики із соцмережі.

Ймовірною причиною видалення додатка може бути скарга одної із звукозаписуючих компаній (Universal Music, Sony Music і Warner Music/EMI), з яким Google має тісні відносини щодо легалізації музики.

Прес-секретар соціальної мережі Георгій Лобушкин повідомив у Twitter, що компанії поки не відомі причини видалення, а також запропонував завантажити додаток через пряме посилання. Операційна система Android дозволяє користуватися програмами із зовнішніх джерел.

Читайте також: Land Rover розробляє систему керування автомобілем зі смартфона (відео)

Раніше вже були випадки, коли "ВК" видаляли із іншого магазину покупок - Apple Store. Одного разу програма зникла на кілька годин. Іншого разу додаток змогли повернути лише за кілька місяців без можливості прослуховувати музику.

Популярні новини зараз
Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще