Президент Володимир Путін у розмові з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом виступив за зняття блокади Донбасу.

Підсумки переговорів трьох лідерів держав опублікував прес-служба Кремля.

"Путін знову акцентував на необхідності якнайшвидшого зняття Києвом блокади регіону і вжиття невідкладних заходів щодо вирішення соціально-економічних проблем населення Донбасу", - йдеться в повідомленні російського відомства.

Там також були впевнені, що блокада Донбасу Києвом суперечить Мінським угодами. При цьому сторони також підтримали дотримання чергового перемир'я з 1 квітня.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що протягом перемир'я сили АТО на Донбасі продовжують нести втрати. 3 квітня від ворожого обстрілу загинули двоє захисників. Ще двоє бійців отримали поранення. Всього з початку доби російські бойовики 23 рази порушили режим тиші.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще