У столиці у суботу, 11 липня влаштували літній забіг "Втеча у спідницях".

Про це повідомляють організатори заходу на сторінці Facebook.

"Відвідайте незвичайне вечірнє тренування: пробіжіть 5 км центральними вулицями Києва - від Хрещатика до колони Магдебурзького права в натовпі чоловіків, жінок і дітей, одягнених у спідниці! Пройти маршрут з посмішкою на обличчі і отримати яскраві фото на пам'ять", - запросили вони.

Читайте також: Одесити влаштували велопробіг по місту (фото)

Пробіг пройшов у форматі безкоштовної фан-тренування: хлопці бігли разом із дівчатами у кілтах та балетних пачках. Фотографи переслідували яскравих бігунів спалахами камер. Фотографувались навіть у ліфті перед стартом.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На сторінці події користувачі поширюють світлини з пробігу, відмічають себе та активно коментують: "Віталік, тобі йде ця спідниця, вважаю, треба викуповувати", "Цей ліфт - гумовий. Поки нарахувала 17 людей і два велосипеди", "Хвостик з червоною гумкою - це я."