Екс-ректора податкової академії Петра Мельника знову чекає зустріч з правоохоронцями. Його звинувачують по іншій справі.

Таку заяву зробив заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе, передає "5 канал".

"Якраз сьогодні чув від мого колеги, який курує це питання, що Мельнику пред'явлена нова підозра – за іншою справою, і прокуратура подасть апеляцію за цією справою. Тож там не все погано", - розказав він. Та за якою статтею кримінального кодексу звинувачують екс-ректора, не повідомив.

Читайте також: Власники кіосків мітингують через заборону продажу алкоголю (фото)

Нагадаємо, Мельника звинувачували у вимаганні хабара в літку 2013-го року. Коли його посадили під домашній арешт на час розслідування, втік до США. У квітні 2014-го року Мельник повернувся до України. А 8 липня Ірпінський міський суд Київської області зняв з нього всі звинувачення.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще