За рішенням суду харківська міськрада і "ПЛ" Лізинг" зобов'язані передати 57 тролейбусів і 10 трамваїв ТОВ "Фінансовій компанії "Приватні інвестиції" в рахунок боргів.

Таким було рішення Львівського апеляційного господарського суду, пише Економічна правда.

7 листопада 2006 продавець транспорту ТОВ "Дуотранс" і покупець "ПЛ Лізинг" спільно з ХКП "Міськелектротранс" уклали тристоронній договір купівлі-продажу. Згідно з документом, "Дуотранс" продав "ПЛ Лізингу" тролейбуси і трамваї, які згодом підприємство повинно було передати в лізинг "Міськелектротрансу".

Читайте також: Єврогрупа продовжує вирішувати долю Греції

Для закупівлі транспорту "ПЛ Лізинг", що належить поляку Лучин Річарду, взяло у ПАТ "Кредобанк", який знаходиться у власності польського акціонерного банку "Загальна ощадна каса", кредит під заставу покупки. Після цього права на портфель заборгованостей перейшли до ТОВ "ФК "Приватні інвестиції".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Так, після низки судових позовів через невиконання умов кредитного договору суд зобов'язав "ПЛ Лізинг" виплатити борг у розмірі 47,6 мільйонів гривень ТОВ "ФК "Приватні інвестиції". Але через неспроможність підприємства суд вирішив задовольнити вимоги кредитора за рахунок заставного майна боржника - 57 тролейбусів і 10 трамвайних вагонів.