Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк планує звільнити всіх працівників Закарпатської митниці та направити до регіону митників з інших областей.

Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

"Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Голові Державної фіскальної служби Роману Насірову звільнити всіх працівників Закарпатської митниці ДФС - від начальника митниці та керівництва митних постів до рядового працівника. Для забезпечення функціонування митниці Глава Уряду доручив направити в область співробітників митниці з інших регіонів", - сказано в повідомленні.

Читайте також: У Мукачевому стріляли проросійські бойовики - "Правий сектор"

Між іншим, Яценюк також доручив Міністерству внутрішніх справ розслідування фактів контрабанди та зловживань на Закарпатській митниці та відкриття відповідних кримінальних проваджень.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що на думку представників "Правого сектора", стрілянина у Мукачеві виникла через те, що місцеві правоохоронці прикривають контрабандистів, а в регіоні поширені контрабандні перевезення.