Секретар РНБО Олександр Турчинов заявляє, що сторінку РНБО у twitter зламали російські спецслужби.

"Те, що російські спецслужби займаються компрометацією Тарана, свідчить про його професійну роботу", – написав Турчинов у своєму twitter.

Також речник Генштабу Владислав Селезньов у коментарі виданню "Українська правда" появу повідомлення про звільнення Тарана назвав спробою дестабілізувати ситуацію.

"Коли всі зусилля нашої сторони зосереджені на тому, щоб максимально стабілізувати ситуацію на Донбасі, наші опоненти намагаються розхитати ситуацію і виставити українську сторону в неприглядному вигляді", – заявив Селезньов.

Читайте також: Twitter зламали, генерала Тарана з СЦКК не звільняли - РНБО

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше на сторінці РНБО у Twitter з'явилось повідомлення, що генерал Андрій Таран звільнений з посади керівника української сторони СЦКК, йому оголошена підозра по статті 111 Кримінального кодексу України (Державна зрада).

Згодом речниця секретаря РНБО Анна Вахоцька повідомила, що інформація про звільнення генерала Тарана не відповідає дійсності, сторінку РНБО зламали і повідомлення про Тарана – фейк.