Оновлений реєстр осіб, які вчинили корупційні правопорушення містить інформацію про 9,5 тис. людей і постійно оновлюється.

Про це повідомила перший заступник міністра юстиції України Наталія Севостьянова.

Читайте також: Мін'юст запустить реєстр корупціонерів і онлайн-сервіси РАГСів

"Сьогодні вдосконалений реєстр дозволяє шукати за такими показниками: прізвище, ім'я, по батькові, місце роботи під час вчинення корупційного правопорушення, склад корупційного правопорушення, вид покарання або стягнення, спосіб вчинення дисциплінарного проступку, вид дисциплінарного стягнення. Крім того, реєстр буде надавати розширену інформацію про особу", - повідомила Севостьянова.

Також заступник міністра зазначила, що не обов'язково знати інформацію про всіх 9,5 тисячі чоловік. У списку висвітяться ті, хто останнім часом за рішенням суду потрапив до цього реєстру.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зокрема, з'явиться можливість моніторити ефективність боротьби з корупційними правопорушеннями в країні.