Українця Романа Кузьміна призначили в Департамент Управління Дистриб'юторами в штаб-квартирі Volkswagen AG у Вольсбурзі, Німеччина.

Про це повідомляє AUTO-Consulting.

"Він тепер відповідає за ринки Південно-Східної Азії та Тихоокеанського регіону", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Найбільша українська турмережа іде з ринку

Раніше Роман Кузьмін очолював підрозділ SEAT Росія, що входить до складу "Фольксваген Груп Рус", а також працював на посаді директора з продажу офіційного імпортера Kia Motors у РФ.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

З 2005 року до квітня 2009 року українець відповідав за продажі Toyota в компанії "Тойота Україна" і саме за цей час були закладені основи дилерської мережі, налагоджений збут і стався корінний перелом у реалізації офіційних автомобілів Toyota на українському ринку.

Частка "сірих" дилерів Toyota скоротилась, не зважаючи на різницю в ціні із офіційними авто.

Нагадаємо, з ім'ям успішного бізнесмена в Україні пов'язують небувалий зліт продажів Mitsubishi у 2002-му і прихід офіційної Toyota в 2005-му. У 2010-му Роман Кузьмін керував продажами KIA в Росії, а з 2012-го він був керівником марки SEAT в Росії.