Найбагатший клуб Франції паризький ПСЖ розглядає півзахисника київського "Динамо" Андрія Ярмоленка як один з варіантів посилення атаки в майбутньому сезоні.

Як пише Dynamo.kiev.ua, парижани "закинули в Київ вудку", але прямих переговорів між клубами поки ще не було. Паралельно ПСЖ "веде" Кевіна де Брюйне з "Вольфсбурга" і Анхеля Ді Марію з "Манчестер Юнайтед". Найімовірніше, паризький клуб обмежиться двома трансферами з названих трьох.

Раніше відомий телекоментатор Віктор Вацко прокоментував ситуацію з імовірним переходом Ярмоленка з "Динамо".

Читайте також: Ярмоленка визнали найкращим гравцем чемпіонату України

"Наскільки мені відомо, у Ярмоленко є людина, яка представляє його інтереси. Наскільки мені відомо, до Андрія є конкретний інтерес. Конкретний - це офіційна пропозиція з прописаними цифрами для "Динамо" і гравця. Наскільки мені відомо, є інтерес і неконкретний на даний момент, який має великі шанси перерости в конкретний через тиждень-другий. Трансферне вікно в Європі закривається через півтора місяці. У потенційних покупців час ще є", - написав Віктор Вацко у своїй конференції на MatchDay.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще