Бієнале у форматі шести шкіл, інтегрованих у виставковий простір проведуть восени - з 8 вересня по 1 листопада.

Про це повідомляє ZN.UA.

"Наприкінці березня цього року "Мистецький арсенал" оголосив про те, що Київська бієнале не відбудеться через ситуацію в країні". Проте воно пройде в різних країнах, повний список яких буде оголошено в серпні разом зі списком учасників", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Вівальді, ретроавтомобілі, фірмові страви: як рятують кіностудію Довженка

На сьогоднішній день вже відомий короткий список партнерів бієнале серед яких IWM - Institute for Human Sciences (Австрія), The Office for Contemporary Art Norway (OCA, Норвегія), Perpetuum Mobile (Фінляндія. Німеччина), tranzit.org (Австрія, Чехія, Угорщина, Румунія, Словаччина), музеї mumok (Австрія) і Van Abbemuseum (Нідерланди).

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того, проведення "Київської школи" підтримали Міністерство закордонних справ України, Міністерство освіти і науки України, Адміністрація президента України, Київська міська державна адміністрація.

"Бієнале не отримає жодної фінансової допомоги від держави, але підтримати окремі частини програми поступово викликаються зацікавлені проектом компанії та приватні фонди", - розповіла в інтерв'ю виданню Леся Прокопенко, керівник виставкових проектів "Київської школи".