Сфабриковану справу проти Надії Савченко розглядатимуть в глушині Ростовської області.

Про це повідомив російський політик і адвокат Марк Фейгін в Twitter.

"Кремль пішов за найгіршим з можливих варіантів у справі Савченко, відправивши до суду міста Донецька Ростовської області. Це, власне, не дивно", - заявив він у своєму пості.

У коментарях користувачі відзначили, що "Донецьк - звичайне убоге селище".

"Єдина пам'ятка - авіаційна інсталяція та ресторан при в'їзді. Там же пасуться ДПС і таксі", - розповіли адвокату.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На своєму сайті політик оприлюднив матеріали справи Савченко. Також автор опублікував її розповідь про те, як вона опинилася в полоні у батальйону "Зоря" і версію слідства - показання свідка Олексія Мірошникова. Останній стверджує, що військовослужбовець потрапила до Росії під виглядом біженки.

Читайте також: Нові звинувачення проти Савченко безглузді та сфабриковані – МЗС

Нагадаємо, сьогодні офіційний представник Слідчого комітету Росії Володимир Маркін заявив, що Савченко загрожує 25 років в'язниці.

"З урахуванням зібраних доказів слідчі перекваліфікували дії обвинуваченої. Тепер вона понесе відповідальність не як пособниця, а як співвиконавець вбивства двох і більше осіб", - додав Маркін.