У селі Мишковичі Тернопільської області 35-річний чоловік облив рідну матір спиртосумішшю і підпалив. Жінку не госпіталізували, а лікували самотужки. Через три дні вона померла.

Про це повідомляє місцевий портал visnyk.lutsk.ua

За словами сусідів, сім'я була неблагополучною та жила бідно. Загибла жінка та її чоловік дуже часто вживали алкоголь, а син інколи бив батьків. Під час останнього інциденту з побиттям матері, він підпалив її живцем.

Жінка зазнала багатьох серйозних травм: в неї обгоріло лице, груди, живіт і ноги. Медиків родичі не викликали. Рани потерпілої племінниця "запшикувала" рідиною від опіків. Три дні потому літня жінка померла.

Читайте також: У Хабаровську вкоротила собі віку українська біженка

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

На тілі загиблої лікарі зафіксували 30% опіків шкіри. Медики кажуть, що її можна було врятувати, якщо б її вчасно госпіталізували.

Дивно, але сусіди родини характеризують сина-вбивцю як "працьовиту і добру людину".

Наразі йому оголосили підозру відповідно до статті 121 частина 2 – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть та обрано запобіжний захід тримання під вартою.