Названі основні кандидати на посаду президента Південної Кореї після арешту скандальної Пак Кин Хе.

Про це свідчать дані опитування групи Gallup Korea.

Першим претендентом є колишній голова ліберальної Демократичної партії "Тобуро" Мун Чже Ін. У тому випадку, якщо б вибори відбулися протягом цього тижня, за нього проголосували 38%.

Другим претендентом на пост президента став представник центристської Народної партії Ан Чхоль Су. За нього згодні проголосувати 35%.

І третє місце в опитуванні зайняв губернатор Кенсан-Намдо, представник консервативної Корейської партії свободи – Хон Чжун Пхе з 7% голосів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", екс-президент Південної Кореї Пак Кин Хе втратила свою посаду через скандал з корупцією. За словами членів судової комісії, що нові вибори відбудуться найближчим часом. Її заарештували і помістили в слідчий ізолятор, де періодично слідчі проводять допити.