Актори Деніел Редкліфф, Пол Дейно та Мері Елізабет Уїнстед зіграють головні ролі у чорній комедії "Swiss Army Man". в центрі сюжету якої - несподіваний союз бродяги і трупа.

Про це повідомляє Variety.

"За сюжетом, зневірений головний герой на самоті блукає в лісах, де натикається на мертве тіло і заводить з ним дружбу. Удвох вони вирушають в сюрреалістичну подорож додому", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Рукопис другої книги "50 відтінків сірого" вкрали

Хто із артистів яку саме роль отримає - поки невідомо.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фільм стане повнометражним дебютом режисерів Деніела Квана і Деніела Шайнерта.

Вони відомі роботою над кліпом репера Лів Джона і DJ Снейка Turn Down for What, що зібрав понад 253 мільйонів переглядів на YouTube.

Зйомки "Swiss Army Man" почнуться у липні. На екрани стрічка вийде на початку 2016 року.

Нагадаємо, після закінчення епопеї про Гаррі Поттера, Деніел Редкліфф встиг зіграти в таких картинах, як "Жінка в чорному", "Дружба (і ніякого сексу)", "Убий своїх коханих" і "Роги".

У 2015 році на екрани повинні вийти ще два фільми з його участю - комедія "Дівчина без комплексів" та фільм жахів "Франкенштейн".