Для наших військових, які захищають на сході країну від агресора, готує смачні ковбаски росіянин. Чоловік покинув Москву і тепер поселився у Львові.

Колишній москвич облаштував невеличке виробництво ковбасок, повідомляє "5 канал". Свої смаколики Андрій Азаров називає волонтерськими через те, що більшу частину грошей, отриманих від продажу ковбасок, передає волонтерам. А ті вже везуть смачненьке солдатам на передову.

Весь бізнес чоловіка розмістився у нього на кухні квартири, яку орендує. Все готує власноруч, без хімії чи смакових домішок. За місяць сам виготовляє більше пів центри м'ясних делікатесів.

Читайте також: Новий мотиваційний ролик від Міноборони: "Я захисник. Я - цим пишаюсь"

Андрій переїхав о Львова лише два місяці тому, до цього жив 10 років у Москві, де працював дизайнером. Як каже чоловік, заробляв непогані гроші, та коли "усвідомив, що Росія свідомо порушує демократичні принципи й зазіхає на суверенітет сусідньої держави, замислився про переїзд". Тому почав нове життя в Україні.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще