Днями компанія Horizon Capital, яка являється лідером private equity в Україні, стала інвестором Rozetka.ua - один з лідерів на ринку інтернет торгівлі в Україні.

Про це повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус на інвестиційній конференції у Вашингтоні, що була організована українським урядом.

Загальна сума капіталу Horizon Capital становить близько 600 млн, хоча заснована вона була не так давно (в 2006 році). Кошти з її фондів інвестуються в компанії з України, Білорусії та Молдови. Основна умова – високий потенціал розвитку та прибутковості. Екс-голова компанії Наталія Яресько, починаючи з 2014 року, займає посаду Міністра фінансів України. Нині основним власником Rozetka.ua являється Владислав Чечоткін.

Читайте також:За півроку Росія втратила 50 мільярдів доларів

До слова, компанія починала свою роботу, як продавець електроніки та побутової техніки. А її установчий капітал становив 1 тисячу гривень. Уже в 2013 році чистий прибуток Розетки становив 1,06 млн гривень. В наш час організація значно розширила ринок збуту та асортимент продажу товарів. Про це повідомляє інформаційне агентство Інтерфакс Україна.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще