У Хабаровському краї під час навчально-тренувального польоту стратегічний ракетоносець Ту-95МС зазнав аварії. Екіпаж не постраждав.

Про це повідомили в управлінні прес-служби і інформації Міноборони Росії.

"14 липня в 9:50 при виконанні планового навчально-тренувального польоту за 80 кілометрів від Хабаровська зазнав аварії літак Ту-95МС. Екіпаж залишив літак", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Найперспективніший літак Росії виявився чеської розробкою

Нагадаємо, що цього року це вже другий Ту-95, який зазнав аварії. 9 червня на військовому аеродромі Українка в Амурській області літак впав. Двоє членів екіпажу постраждали - один отримав серйозні опіки, а другий загинув.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За інформацією мінооборони, Ту-95 викотився за межі злітно-посадочної смуги в ході планових навчально-тренувальних польотів. Після цього інциденту польоти Ту-95 призупинили на деякий час.

За цей рік у Росії почастішали випадки аварій військових літаків. Останнім часом їх сталося щонайменше шість.