Сьогодні вранці автоколона Штабу Ахметова з продуктами харчування для жителів Донбасу потрапила в ДТП. Водії не постраждали.

Про це повідомляє прес-служба гуманітарного штабу.

Автоколона з 19 машин виїхала вранці 14 липня з Дніпропетровська до Донецька.

До аварії гумконвой встиг від'їхати всього на 140 кілометрах від Дніпропетровська. Біля села Брагинівка 2 фури з колони протаранила вантажівка, що вилетіла на зустрічну смугу.

Внаслідок аварії у автомобілів спущені колеса і пробитий паливний бак. На щастя, водії цілі та неушкоджені.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

У пошкоджених фурах везли цукор і борошно.

"На місце аварії прибули співробітники ДАІ і представники перевізника, які оформляють ДТП. Там же залишився і представник Штабу. Решта колона з 17 фур продовжила рух в Донецьк і вже перетнула кордон Донецької та Дніпропетровської областей", - сказано в повідомленні.

Читайте також: У Харкові за одну ніч спалили п'ять машин (фото)

Нагадаємо, що взимку на окуповану територію не пропускали фури з гуманітарною допомогою від Фонду Ріната Ахметова. Представники української сторони стверджували, що в гуманітарних посилках від Ахметова в зону, підконтрольну силам ДНР, везуть не лише продукти харчування, але також термобілизну для бойовиків.