Юлія Тимошенко і Олег Березюк запропонували Порошенко внести до парламенту проект закону про імпічмент президента.

З такою заявою лідери парламентських фракцій "Самопоміч" та "Батьківщина" звернулися до президента України на засіданні Верховної Ради у вівторок, 14 липня, передає видання "ГОРДОН".

"Я вважаю, що президент повинен сам внести до Верховної Ради України законопроект про імпічмент президента", - заявила Тимошенко.

Читайте також: Фото дня: Яценюк закурив після зустрічі з Обамою

З аналогічною пропозицією звернувся до президента і Олег Березюк. Він також закликав главу уряду внести в Раду законопроект про імпічмент.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, в парламенті зареєстрували законопроект про спеціальну тимчасову слідчу комісію Верховної Ради з розслідування справи про усунення президента з посади в порядку імпічменту 3 березня. Ініціатором виступили нардепи від Радикальної партії - Олег Ляшко, Андрій Лозовой, Сергій Скуратовський, Віктор Вовк, Ігор Мосійчук та Олег Купрієнко.