За перший тиждень роботи нових патрульних у Києві кількість повідомлень від громадян зросла майже удвічі, а час прибуття на місце злочину тепер відбувається за 5-10 хвилин.

Кияни стали більше довіряти поліцейським. Про це свідчить величезна кількість дзвінків на "102", повідомляють fakty.ua. Так, за минулий тиждень київські патрульні прийняли і обробили чотири тисячі звернень від громадян. А це майже у двічі більше, ніж тиждень тому. Серед них 410 повідомлень про аварії на дорогах, 558 - про крадіжки і 1876 — про адміністративні правопорушення.

Також час прибуття патрульних скоротився до 5-10 хвилин. А також з'ясували, що постійні включені блималки на авто поліцейських допомогли скоротити кількість крадіжок авто – майже на 40%.

Читайте також: Москвич готує власноруч ковбаски для українських солдат (відео)

До речі, знайшли і мінуси в роботі нової поліції. Наприклад, патрульні під час оформлення ДТП в нічний час не використовують жилети, які відображають світло. Тим самим вони нехтують своєю безпекою, адже чорну форму вночі майже не видно.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще