Підірваний в Донецьку автомобіль належав секретарю очільника самопроголошеної "ДНР" Захарченка - Олені Філіпповій.

Про замах на Олену Філіппову повідомили "Новини Донбасса".

Раніше жінка працювала з екс-заступником прем'єр-міністра терористичної "ДНР" і міністром держбезпеки невизнаної "Придніпровської Республіки" Володимиром Антюфеєвим. Після цього Філіппова почала працювати з Олександром Захарченком.

Жінка мала вплив у владних структурах "ДНР" і від неї багато в чому залежав графік роботи і зустрічей лідера "Донецької Республіки", передає місцеве видання.

Читайте також: В "ДНР" вибухнула замінована автівка з жінкою за кермом (фото)

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами очевидців, Філіппова у важкому стані і перебуває в лікарні.

Крім цього, "Новини Донбасса" повідомляють, що підрив автомобіля з секретарем ватажка терористичного угруповання став "початком полювання на людей Захарченка". На даний момент під загрозою знаходиться нинішній глава адміністрації голови "ДНР" Максим Лещенко, а також начальник управління внутрішньої політики Дмитро Трапезніков.

При цьому мотивом для замахів служить внутрішня боротьба в "ДНР" за владу, зазначає місцеве видання.