Активісти забороненої партії "Інша Росія" закидали димовими шашками і яйцями консульство Латвії.

Виявилось, що таким незвичайним чином активісти вимагали, щоб Латвія вийшла з НАТО.

Під час акції поліція затримала одного з членів організації, ним виявився лідер партії Едуард Лімонов. Його притягнули до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство. Про це повідомляє ТАСС.

Також, як пояснили в регіональному відділенні "Іншої Росії", вони вимагають звільнити арештованих активістів партії - Андрія Попко і Олександра Куркіна. Їх затримали 10 червня у Латвії за підозрою у шпигунстві та спробі здійснення терористичного акту. Згідно з місцевим законодавством, їм може загрожувати до 20 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

"Ми вимагаємо від президента і уряду Латвії негайно припинити кримінальне переслідування Куркіна, Попко і Ліндермана, а також відмовитися від розміщення військових контингентів НАТО на своїй території", - заявили в партії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Читайте також: У Росії підписали закон про "право на забуття" в мережі

Відзначимо, що "Інша Росія" - це незареєстрована російська політична партія, яку заснували в 2010 році на з'їзді в Москві членами забороненої Націонал-більшовицької партії.