Вчора співробітники Служби безпеки Полтавської області затримали слідчого одного з районних відділів міліції при отриманні грошей від учасника кримінального процесу.

Про це повідомили в управлінні Міністерства внутрішніх справ Полтавської області.

За інформацією місцевих правоохоронців, затриманий працівник слідчого відділку вимагав грошову винагороду від потерпілого за якісне проведення досудового слідства у кримінальному провадженні. Встановили, що розмір хабаря складає 7 тисяч гривень.

Читайте також: Бійців "Правого сектора" під Мукачевим знайшли за сигналом мобільного

Нагадаємо, раніше прокурори Одеській області затримали і відкрили кримінальне провадження за хабар стосовно старшого слідчого Слідчого управління фінансових розслідувань. Затриманий вимагав у приватного підприємця 1 тисячу доларів за непритягнення його до кримінальної відповідальності.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще