Англія блокуватиме будь-які спроби використати гроші платників податків країни для фінансової допомоги Греції.

Про це повідомляє ВВС.

Міністр фінансів Великобританії Джордж Осборн вже повідомив своїм колегам з країн єврозони про це рішення.

"Наші колеги з єврозони отримали чітке і зрозуміле повідомлення, що перегляд британської позиції щодо підтримки програми фінансової допомоги єврозони є неприйнятним", - зазначають в британському Мінфіні.

Така реакція стала відповіддю на обговорення щодо можливого залучення коштів Європейського механізму фінансової стабільності для нової програми фіндопомоги Греції.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Ідея, що гроші платників податків Великобританії будуть використовуватися в рамках останньої угоди з Грецією, є нездійсненною", - зазначають у міністерстві.

Матеріал по темі: Греція знову не оплатила МВФ по кредиту в 456 млн євро

Нагадаємо, на саміті ЄС, який розпочався у неділю і завершився в понеділок вранці, узгодили принципи програми економії в Греції. Країни ЄС нададуть Афінам фінансову підтримку в обмін на проведення грецькою владою реформ.