Цього року київська влада проводить капітальний ремонт у понад тисячах будинків.

Про це під час звіту за рік діяльності на посаді мера Києва заявив Віталій Кличко.

"Якщо в 2013 році ремонт був проведений у 142-х будинках, у 2014 – в 306-ти, а вже в 2015 році ця цифра збільшилася до 1050-ти будинків із загальним обсягом фінансування – 200 млн грн", – зазначив Кличко.

Він повідомив про позитивні зміни і у питанні опалення.

"Щоб заощадити витрати киян на опалення, сьогодні ремонтуємо 17 кілометрів опалювальних мереж", - розповів мер.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Віталій розповів, що цього року столична влада виділила 65 млн грн для термосанації будівель.

"Цього року ми домоглися, щоб монополісти встановили 4 тисячі лічильників тепла на київських будинках. Ще одна тисяча буде встановлена за рахунок столичного бюджету", – підкреслив він.

Кличко також пообіцяв до кінця року замінити 100 ліфтів у житлових будинках міста.

Читайте також: В київський підземці затримали зухвалого грабіжника

Влада Києва також почала покращувати якість водопровідної води. Кличко каже, що вони почали встановлювати європейське обладнання на водопровідних станціях столиці.

"Сьогодні 60 тисяч киян користуються водопровідною водою питної якості, яка очищується без хлору. Це перша станція. До кінця року їх буде запущено ще три: "Оболонь-1", "Корчувате", "Троєщина", – наголосив Віталій Кличко.

Якщо вірити мерові, чисту воду з-під крану отримають ще 120 тисяч киян.