Фотографія сина пораненого воїна зворушили українські простори Мережі. На маленькому обличчі хлопчика видно справжні дорослі переживання, які йому довелося пізнати через війну в Україні.

Відомий волонтер Неллі Стельмах, яка зараз працює в Міністерстві оборони, поділилася зворушливою світлиною сина одного з українських воїнів-захисників. Вона опублікувала її на своїй сторінці у соцмережі, повідомляє patrioty.org.ua.

На фото маленький Гліб Малярчук сумно сидить на бордюрі під час траурного реквієму на згадку про загиблих у минулому році десантників 79-ї бригади. У цьому підрозділі служив його батько, потім був важко поранений. Зараз його перевели до іншої бригади.

Читайте також: Кримські в'язні хочуть в Україну

"Від цієї фотографії стискається серце … На ній – Гліб Малярчук. Син нашого воїна, важко пораненого в минулому році. З його батьками Ольгою Малярчук та Сашком ми перетнулися в минулому році в Головному госпіталі Міністерства оборони. З тих пір пройшло більше року, важкого, страшного і піднесеного, який змінив життя нашої країни і моє особисте теж. Слухаючи розповіді про війну моїх бабусь і одного дідуся (другий пропав безвісти в 1942), мені завжди здавалося, що війни на нашій землі не буде ніколи. Але вона грюкає десь на сході, і віддається в серці. Іноді хочеться думати, що це страшний сон, але на жаль, – це реальність." – написала Неллі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще