Після підриву автомобіля секретаря лідера "ДНР" Олександра Захарченка у Донецьку почалися масові арешти "посадовців".

Про це написав проросійський блогер Сolonelcassad на своїй сторінці у Livejournal.

"У Донецьку відбуваються цікаві речі", - зазначив він.

Видані накази, за його словами, на арешт ряду "силовиків із військового керівництва республіки", а також оточений "розвідувальний відділ республіканської гвардії".

"За повідомленнями від наших джерел у силових структурах "ДНР", замах на Філіпову пов'язують із внутрішніми розбірками", - повідомляє блогер.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пізніше він додав, що ситуація стабілізувалась, а силовики розблокували "розвідвідділ".

До того ж, за його словами, замах на секретаря має політичний підтекст, а "міністерство державної безпеки" активно працює у справі Філіпової.

Читайте також: У підірваній в Донецьку машині була секретарка ватажка "ДНР"

"Джерела дуже неохоче діляться інформацією з цієї ситуації, тому надходять буквально крихти. Звідки ноги ростуть - поки незрозуміло", - зазначає блогер.

Нагадаємо, сьогодні вранці у центрі Донецька вибухнув замінований легковик із жінкою-водієм. В результаті авто перетворилося на купу металобрухту. Жінка дивом залишилася живою.