Українці записали відповідь скандальному російському акторові Олегу Табакову.

У Мережі з'явився відеоролик з кадрами з фільмів Табакова накладений на пісню Мірко Сабліча. Добірку назвали "Відповідь українців потомственному шовіністу Олегу Табакову".

"Чемпіоном з маразму став дідусь Табаков. Знай, що коли у стольному Києві вже академія була, у твоїй нинішній столиці тільки папороть цвіла", - нагадали Табакову.

Нещодавно Олег Табаков заявив, що українці в якомусь сенсі убогі ", а їхні кращі представники" завжди були на других чи третіх позиціях після росіян".

Також Табаков назвав українського письменника Панаса Мирного другосортним, що викликало різке засудження громадськості.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Матеріал по темі: Валентин Гафт делікатно "потролив" Табакова за "убогих українців"

Після такої бурхливої ​​реакції актор вже почав виправдовуватися і заявив, що його слова вирвали з контексту і він говорить дуже метафорично.

"А якщо Україна в серці, то, вириваючи її звідти, ти вириваєш і серце! Я Україну матку-неньку рідну - люблю! Матір треба любити, інше - від лукавого", - заявив він.