Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про своє ставлення до лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"До Яроша ставлюся добре. За його чесність на Майдані і чесність на фронті. Навіть при тому, що він виступає за мою відставку", - написав чиновник.

Раніше аккаунт Twitter Авакова зламали і розповсюдили фейкову інформацію про те, що народні депутати планують зняти депутатську недоторканість з Яроша.

Матеріал по темі: Ярош закликає не допустити подальшого кровопролиття в Мукачевому

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Аваков також розповів про своє ставлення до сторін конфлікту в Мукачевому Закарпатської області. Він порадив усім українцям, які хочуть змінити систему, робити це легітимним способом на роботі в державних органах.

"До бандитів, які одягають на себе одяг "Правого сектора", ховаючись за спинами справжніх патріотів, ставлюсь войовничо погано. До патріотів, які качають права і брязкають зброєю в тилу, привласнюючи собі право судити і наводити лад - дуже погано", - написав Аваков.

Він пообіцяв боротися з такими проявами, а також перешкоджати спробі перевести ситуацію у внутрішнє протистояння патріотичних сил України.

Нагадаємо, що Дмитро Ярош проводить переговори зі Службою безпеки через перестрілку між членами "Правого сектора" і оточенням місцевого депутата Михайла Ланьо.