Фахівці однієї з провідних британських компаній з надання виїзного мобільного бару "Kampai Cocktails" виявили залежність алкогольного напою від характеру людини.

Про це повідомляє Daily Mail.

"Існують певні зв'язки з особистісними рисами людини і коктейлями, які він вважає за краще", - стверджує міксолог Рью Окада.

Люди,які під час вечірки пробують різні коктейлі, часто володіють життєрадісним характером і люблять веселощі.

Класичний мартіні вибирають стильні і зрілі люди. Найчастіше любителі мартіні елегантні і витончені, проникливі, а також прагнуть до досконалості у всьому.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Секс на пляжі" полюбляють ті, хто не належить до життя занадто серйозно. Проте, вони люблять бути в центрі уваги, танцювати і веселитися від душі.

Шанувальники "Космополітан" найчастіше товариські, грайливі, люблять заводити інтелігентні бесіди з цікавими і в міру загадковими людьми.

"Піна коладу" обирають кокетки, милі і веселі люди, які люблять перебувати в їх компанії, так як вони завжди добрі, чуйні і позитивні.

Матеріал по темі: Власники блакитних очей найчастіше стають алкоголіками

Ті особистості, які обирають "Криваву Мері", відповідальні, організовані і завжди бадьорі. Ці люди часто ставлять перед собою високі цілі і незважаючи ні на що йдуть до них.

Нагадаємо, що раніше вчені розповіли про те, що куріння може викликати шизофренію.