Австралійський тютюновий магнат Треверс Бейнон прославився завдяки публікації фотографій в Інстаграм свого розпусного способу життя. Більшість знімків були зроблені в розкішному особняку в місті Голд-Кост, де він мешкає з дружиною Тішею і 4 дітьми.

Бейнон зовсім ні в чому собі не відмовляє. Він купує найкращі автомобілі, яхти і вертольоти. Більшу частину свого часу бізнесмен проводить, влаштовуючи галасливі вечірки у своєму будинку і розважаючись в компанії оголених дівчат.

До всього цього долучається і дружина тусівника, котра ділить його із сотнями інших жінок. Зазначається, що пара навіть спить разом з подругою Тиші.

Треверса постійно критикують за те, що таким життям він подає поганий приклад дітям. Однак він не вбачає нічого поганого у своїй поведінці.

Читайте також: Дівчата з кольоровими пахвами - нова мода у Instagram (фото)

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Більше за те, щоб влаштовувати найкращі вечірки, я люблю лише одне - це своїх дітей, свою сім'ю. Уранці ми поводимось як проста сім'я. Я їхній захисник і годувальник", - заявив магнат.

Сам тусівник називає себе Кендіменом (Солодким) і вважає, що кращого життя, ніж у нього, не існує.