За минулу добу в результаті боїв між армією і терористами в Донецькій області поранено п'ять українських військовослужбовців. Загиблих немає.

Про це повідомили в прес-службі штабу АТО.

За словами полковника Андрія Лисенка, кількість фактів порушення режиму тиші з боку сепаратистів зростає.

На Донецькому напрямку сили сепаратистів активізувалися біля Горлівки - вогонь вівся по всьому периметру окупованого міста - від Луганського до Ленінського районів. У той же час посилилися масштабні обстріли позицій наших військових поблизу залізниці Костянтинівка - Ясинувата.

На Луганському напрямку найбільш гарячою точкою стало село Кримське. Також бойовики обстріляли околиці Щастя та район Попасної.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Противник активно застосовує важке озброєння - 120-мм міномети, танки та ствольну артилерію, ведучи вогонь переважно вночі.

Читайте також: Біля Широкиного і Мар'їнки працював снайпер терористів

Станом на шосту ранку 15 липня зафіксували обстріли позицій сил АТО з 122-мм гаубиць і 120-мм мінометів в районах населених пунктів Авдіївка, Дослідне, Старогнатівка.

Минулої ночі українські бійці також виявили і дали відсіч диверсійно-розвідувальної групи бойовиків в районі Опитного.