Лідер Корейської народної демократичної республіки Кім Чен Ин закликав послів КНДР сприяти створенню умов для возз'єднання Північної та Південної Кореї.

Про це він заявив під час виступу в Пхеньяні на нараді послів народної республіки.

Лідер КНДР висловив упевненість, що посли будуть активно сприяти створенню на міжнародній арені "умов, сприятливих для будівництва в КНДР процвітаючої держави і возз'єднання Півночі й Півдня Корейського півострова".

За словами Кім Чен Ина, ця нарада дипломатів КНДР також надала можливість обговорити методи реалізації зовнішньої політики Трудової партії Кореї.

Читайте також: Кім Чен Ин стратив архітектора аеропорту

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що Кім Чен Ин також дуже зацікавлений у розвитку військової авіації. Наприкінці червня він спостерігав за навчальним польотом двох перших в країні жінок, які пілотували надзвукові винищувачі. Верховний головнокомандувач наголосив, що льотчиці "професійно впоралися з важким навіть для чоловіків завданням".

А у листопаді минулого року лідер КНДР керував тренуваннями перших в країні жінок-пілотів винищувальної авіації, які відпрацьовували зліт і посадку бойових літаків.