Вчора в Одесі донецький футбольний клуб "Шахтар" усьоме в своїй історії отримав Суперкубок України. Матч з київським "Динамо" закінчився з рахунком 2:0 на користь гірників.

"Це був реванш після кубкової гри", - заявив головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу.

На останніх хвилинах воротар "Динамо" Олександр Шовковський змушений був із порушенням правил зупинити у штрафному майданчику півзахисника донеччан Алекса Тейшейру, за що отримав червону картку.

Ліміт замін був вичерпаний, тому у ворота став польовий гравець Александар Драгович, який не зміг парирувати удар капітана "Шахтаря" Даріо Срни. А через кілька хвилин Віктор Коваленко віддав відмінний пас Бернарду, якому залишалося тільки влучити у порожні ворота.

Читайте також: Ребров увійшов до ТОП-50 кращих тренерів світу

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Хороша гра, відкрита - справжнє дербі. Вважаю, що "Шахтар" заслужив перемогу. У першому таймі ми створили більше моментів, а в другому - трохи більше динамівці. У підсумку перемогли ми!" - радіє капітан команди Даріо Срна.

Поєдинок за Суперкубок передує початку змагань у прем'єр-лізі, які стартують 17 липня матчем запорізького "Металурга" та луганської "Зорі".