Росія відправила більше 200 спецназівців з Головного розвідувального управління та півтисячі бойовиків на допомогу терористам так званій "ЛНР". Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Зафіксовано прибуття до Луганська підрозділів чисельністю 200-220 осіб однієї із бригад спеціального призначення ГРУ ГШ ЗС РФ. Підрозділ розбито на групи, і дислокується він відразу в декількох районах Луганська", - написав у себе у соцмережі Тимчук.

Також за його даними, на північ від населеного пункту Ровеньки РФ закинула бронетехніку і артилерію - до 10 ББМ (БМД-2, БТР-80А/82А, один авіадесантний БТР-Д), три 120-мм САУ 2С9 "Нона-С".

У районі Мосьпино концентруються бронетехніка терористів, та частину (6 танків і 4 БМП-2) вони вже перекинули на північ, до ділянки Донецької кільцевої автодороги.

Читайте також: Біля Широкиного і Мар'їнки працював снайпер терористів

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"До Петровського району Донецька на критих вантажівках та автобусах прибуло поповнення бойовиків – всього понад 500 осіб. Судячи з поведінки, бойовики "необстріляні", - додав Тимчук.

Варто нагадати, що сьогодні вночі наші солдати перешкодили групі диверсантів під Опитним.