Сьогодні в російських містах ховають десантників, які загинули при обвалі казарми в Омську.

У соціальних мережах росіяни обурюються через те, що ця тема обійшла федеральні канали, а новинні ресурси не оголосили про жалобні заходи.

"П'ятьох сьогодні ховають в Омську. Двох в Новосибірську. В Оренбурзькій області сьогодні оголошено траур. Ще їх повезли в Іркутськ, до Башкирії, в Санкт-Петербург. Плачуть по всій країні. Але для федеральних каналів це більше не тема ", - повідомила на своїй сторінці в Facebook Олена Руковцева.

Жінка наголошує, що по російським каналам транслювали навіть похорон терориста Мозгового. Незважаючи на загибель понад 20 російських військових по основних каналах продовжують залякувати російське суспільство наступом "Правого сектора".

"Про хлопців з рідної російської армії, які, між іншим, фанатично хотіли служити у військах ВДВ, за ці дні по федеральних каналах не передали, що не процитували жодного живого відгуку, співчуття від живих людей", - повідомляє вона.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Матеріал по темі: Під завалами казарми в Омську загинуло вже 18 осіб (фото, відео)

Жінка повідомляє, що по російським ресурсам більше транслювали похорон луганського бойовика, брали у місцевих жителів інтерв'ю з цього приводу.

"Їх прізвищ за ці дні не вимовили ні на одному федеральному каналі. Вони безіменні, всі 23. Наречена загиблого Олега Кортусова, а він був перспективним омським борцем, чекає дитину. У Єгора Германа, той теж з Омська, залишався малюк, якому менше року. Я не кажу вже про сьогоднішню допомоги їхнім близьким", - підкреслює дівчина.

Також вона опублікувала фотографію, яку зробили 12 липня за кілька годин до загибелі.

Нагадаємо, що військовому навчальному центрі російського Омська стався обвал, чотириповерхова будівля склалася як картковий будиночок. В результаті загинули 23 військових.