Екс-начальник розвідки "ДНР" Сергій Петровський виступив на форумі "Глобальна авантюра" із заявою, що "міністерство оборони" і "республіканська гвардія" припинили існування.

"Проаналізуйте події двох останніх тижнів і зробіть висновки. Отже, два замахи за сьогодні (14 липня в Донецьку підірвали автомобіль секретаря глави" ДНР "Олени Філіппової, поранили Юрія Сивоконенка, одого з ідеологів "ДНР" і одого з кандидатів на пост глави "ДНР", нині - депутата Народної Ради "ДНР"), скасування міністерства оборони "ДНР", заміна практично всього командування корпусу "народної міліції", республіканську гвардію переводять у корпус "народної міліції", сьогоднішній арешт в Ростові заступника міністра податків і зборів Михайлова. І, запевняю вас - це лише початок", - написав Петровський.

На запитання про ліквідацію "міноборони ДНР" Петровський відповів, що у "ДНР" залишився лише корпус "народної міліції".

За словами російського військового експерта та прихильника тероризму на Донбасі Бориса Рожина, після замаху на вбивства "чиновників ДНР" для кількох військових керівників видані накази на арешт.

Також повідомляється, що останні конфлікти пов'язані із внутрішніми непорозуміннями у "республіці".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читайте також: Диверсанти викрали копії паспортів працівників "будинку уряду "ЛНР"

Донецьке видання 62.ua повідомляло, що 14 липня Донецьк мав відвідати помічник президента Путіна Владислав Сурков. Цей візит пов'язаний із намірами РФ скинути Олександра Захарченка з поста голови "ДНР".

Раніше заявлялось, що цю посаду також можуть зайняти Олександр Ходаковський, Денис Пушилін або Ігор Безлер.