У невизнаній "республіці" вже оголосили набір молодих людей в нову силову структуру. Донеччани відзначають, що таким чином бойовики хочуть скопіювати новостворену українську поліцію.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook публіцист Дмитро Снєгірьов.

"Форма української поліції розроблялася за світовими стандартами, а те, у що одягнені "полісмени" "ДНР", нагадує скоріше форму таксистів. Намагання "злизати" ідею і зробити так, щоб електорат цього не помітив, завжди приводить до таких невеселих результатів" - зазначає він.

Читайте також: Через нову поліцію кияни стали удвічі більше повідомляти про злочини

"Дуже важлива та позитивна річ відбулася у нашому суспільстві. Якщо раніше ми копіювали все російське, починаючи від синіх номерів на машинах МВС, то тепер росіяни копіюють наші нововведення. Це дуже важливо, один з кроків на шляху позбування психологічної залежності від "старшого брата"", - додав Снєгірьов.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще