Верховна Рада прийняла закон, яким призначає учасникам АТО та членам їх сімей субсидії на оплату житлово-комунальних послуг.

За законопроекту 2074а проголосували 242 народних депутати.

Цей закон, на думку авторів, підвищить соціальний захист учасників АТО та їх родин.

При нарахуванні субсидій не враховуватиметься отримане грошове забезпечення у період безпосередньої участі у зоні проведення АТО, а також інші види виплат.

Читайте також: До 2016 року всім українцям поставлять газові лічильники

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Положення даного законопроекту поширюються на співробітників правоохоронних органів, військовослужбовців та працівників Збройних сил, Національної гвардії, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки, Державної прикордонної служби, осіб рядового і начальницького складу, військовослужбовців, співробітників Міністерства внутрішніх справ, Управління державної охорони, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації.

Також закон стосуватиметься тих, хто працює у військових формуваннях, що створені відповідно до українського законодавства.