За виготовлення або продаж неякісних товарів для військовослужбовців відтепер можна сісти до восьми років.

Верховна Рада сьогодні в другому читанні проголосувала за кримінальну відповідальність для службових осіб, які виробляють і продають продукти оборонного призначення, речового та матеріально-технічного забезпечення для української армії.

Недбале ставлення до якості може загрожувати позбавленням волі від п'яти до восьми років із забороною права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю до двох років.

Читайте також: Воєнкоми Івано-Франківщини нагрянули на авторинок з пачкою повісток

Якщо неякісна продукція спричинить матеріальний збиток у розмірі 170 тисяч гривень або зірве виконання солдатами їх завдання, а також завдасть важких тілесних ушкоджень, загибель людей тощо - їх садитимуть у в'язницю від п'яті до восьми років.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще