У Чернігові кандидат в депутати від партії "Укроп" Геннадій Кобран роздавав безкоштовні продукти в рамках передвиборної агітації, повідомляє громадська мережа "Опора".

На території 205 виборчого округу поставили п'ять наметів, в яких пенсіонерів пригощали гарячими стравами та роздавали сухі продукти харчування. Усі бажаючи могли прийти за харчами, маючи при собі пенсійне посвідчення.

Охочих поїсти була дуже велика кількість, внаслідок чого створилася величезна тиснява. Пенсіонери почали сваритися у черзі, деякі навіть застосовували фізичну силу.

"Перед наметами в години видачі продуктів харчування утворюються великі черги і в натовпі є велика напруга. По різних відомостях, в різних наметах різні склади продуктових наборів, зокрема, можуть бути: рис, гречка, масло, цукор, мука, консерви. Продукти видають за наявності пенсійного посвідчення", - зазначено в повідомленні Опори.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін
Показати ще

Читайте також: У Тернополі в газетах друкують списки тих, хто ховається від мобілізації

Вибори у Верховну Раду в Чернігові відбудуться 26 липня. Фаворитами виборів вважаються Геннадій Кобран із "Укропу" та керівника Державного управління справами Сергія Березенко.