Терористи на Донбасі не втомлюються хизуватися у себе в соцмережах хорошим життям під час війни. І це не зважаючи на те, що через відкриту агресію Росії, регіон на порозі гуманітарної катастрофи.

Судячи зі слів і фотографій у соцмережах бойовиків, вони собі не відмовляють ні в чому, пише "Сьогодні". Наприклад, вони дарують подругам автомобілі та помпезно відзначають свої свята.

Наприклад, як повідомляють місцеві жителі, нещодавно в Калинінському районі Донецька святкували народження дитини одного з ватажків бойовиків. "Був великий салют, але ми не побачили, тому що були на вулиці зі своїми дітьми і з першими пострілами помчали додому – нам здалося, що почало щось вибухати", – говорить дончанка Стела Парфенова.

Читати також: "Терористи отримали поповнення у 200 спецназівців з Росії" - Тимчук

А в ресторанах і кафе можна побачити майже завжди лише людей у камуфляжі. І на дорогах Донецька з'явилися багато дорогих автомобілів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще