Сьогодні заступник голови так званої поліції "Ісламської держави" переховувався від спецслужб Іраку.

Про це повідомляє ТАСС.

Бойовик намагався потрапити в натовп мирних жителів, для маскування він одягнув жіночу сукню. Терорист втік з іракського міста Ель-Фаллуджа, на який урядові війська ведуть масований наступ.

"Лівійця Абу Обейда аль-Маруі спіймали в районі Аль-балувана в передмісті Ель-Фаллуджі. Тепер вже колишній поліцейський начальник був одягнений в наряд, характерний для дівчат сільській місцевості в цьому регіоні провінції Анбар", - повідомляють в общеіракском центрі військової інформації.

Матеріал по темі: Бойовики "Ісламської держави" обстріляли Ізраїль

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні поліція Малі затримала 20 ймовірних членів угруповання "Ісламська держава", включаючи двох громадян Франції. Раніше терористи заявляли про бажання зруйнувати стародавнього Сфінкса в Єгипті. 10 липня в результаті авіаудару безпілотника ВПС США в східній частині Афганістану було знищено від 24 до 45 бойовиків ІГІЛ, серед яких виявилися два лідера "Ісламської держави".