У Росїї переконані, що їхні громадяни хочуть відпочивати тільки на батьківщині. Тому там вирішили запустити пілотну рекламну кампанію, метою якої стане просування відпочинку в Росії.

Ця програма запрацює уже восени, передає "Интерфакс".

"Ми працюємо над створенням гірських туристичних маршрутів. Турист не помічає кордонів суб'єктів, він їде туди, де цікаво, тому ми об'єднуємо різні регіони в глобальні маршрути. Чайний шлях, Шовковий шлях, Срібне намисто, Самоцвітне кільце Уралу - це все нові туристичні бренди, які допоможуть туристу дізнатися, що робити в російських регіонах", - розповів заступник голови Ростуризм Сергій Корнєєв.

Згідно з дослідженням, яке провели у 2014 році, росіяни хочуть відпочивати у своїй країні та не знають, куди поїхати. Такий інтерес у Ростуризмі пояснили зростанням рівнем патріотизму.

Читайте також: "Влада" окупованого Криму очікує припливу українських туристів

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Однак експерти наголошують на тому, що у росіян не має вибору і тому відпочивають вдома. Вся справа у тому, що через санкції Європи після анексії Криму, жителі РФ просто не можуть собі дозволити мандрувати світом.