У кабінеті дільничних інспекторів Надвірнянського районного відділення МВС в Івано-Франківської області померла жінка. Затримана очікувала слідчого для оголошення повідомлення про підозру.

Про це заявили працівники відділку.

Як розповідають у відділенні, жінку викликали, щоб вручити повідомлення про підозру в ухиленні від відбування громадських чи виправних робіт.

27-річна порушниця була позбавлена батьківських прав щодо малолітніх дітей та зловживала алкоголем.

Близько 17 години після оголошення їй підозри жінка поскаржилася працівникам міліції на різке погіршення самопочуття та раптово втратила свідомість.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Читайте також: На Тернопільщині син спалив матір живцем

Міліціонери викликали швидку допомогу. Медики, які прибули за викликом, констатували смерть жінки.

На місце події прибули керівники обласного управління міліції та прокуратури області.

Під час огляду судмедекпертами на тілі померлої тілесних ушкоджень не виявили. Тіло направили для проведення судово-медичної експертизи.

За цим фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з відміткою "Природна смерть". Проводять досудове розслідування.