До Шевченківського РВ МВС міста Києва звернулася 76-річна пенсіонерка із заявою про шахрайство. За її словами, зловмисники виманили в неї 50 тисяч гривень "лікуючи" по телефону.

Пенсіонерка взимку цього року побачила оголошення про зцілення всіх хвороб цілителькою. Після звернення бабусі одразу діагностували рак, та запропонували лікувати цілющими молитвами. Ці "сеанси" проходили також і у телефонному режимі.

За свої послуги шахраї вимагали винагороди у вигляді 50 тисяч гривень. Ці гроші пенсіонерка перевела на банківський рахунок "цілителів". Зараз правоохоронці завели кримінальну справу за статтею "Шахрайства". Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: Затриманий новою поліцією "генерал" виявився самозванцем

Це вже не перший випадок в Україні, коли люди стають жертвами телефонних шахраїв. Цього року жінка з Рівненщини перевела на банківський рахунок злодіїв 37 тисяч гривень на оформлення нібито виграного автомобіля.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще