Глава Ради федерації Росії Валентина Матвієнко заявила, що завантаження готелів і санаторіїв в Севастополі становить 60-70%, в деяких до 90%. Цього року очікується більша кількість туристів, ніж у попередньому.

Про це повідомляє прес-служба російського уряду Севастополя.

"Керівництву Криму вдалося налагодити поромну переправу. Це важливо для вантажообігу, для пасажирів. Сьогодні немає вже таких черг, які були в минулому році. Збільшено потужності аеропорту Сімферополя, розширені аеровокзали, збільшено кількість авіарейсів", - сказала Матвієнко.

Вона також запевнила, що "інтерес до Криму і, зокрема, до Севастополя дуже великий".

"Для нас Севастополь - це в душі, в серці назавжди місто нашої морської слави. Це місто-герой, з яким пов'язано так багато, що люди хочуть приїхати і просто вклонитися йому", - пояснила глава Софреда.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Росіяни не хочуть відпочивати за кордоном - Ростуризм

Курортний сезон у Криму офіційно стартував 1 травня. Мільйонний з початку року турист прибув на півострів 19 червня. Цим туристом виявилася мешканка Санкт-Петербурга Тетяна Шубіна. Жінка в інтерв'ю виданню "Кримський телеграф" зазначила, що гостям на півострові не раді, ціни завищені, а сервіс залишає бажати кращого.

Кримська влада розраховує в 2015 році прийняти 4,3 мільйона туристів, це на 15% більше, ніж у 2014 році.

У 2013 році Крим прийняв рекордні за роки незалежності України шість мільйонів туристів.